daebak ^_^

Wednesday, March 20, 2013

Saengil chukka hamnida Stanz Oppa ^_^

N3 ini special buat abang long aku Stanz Santa.....^_^

Sejak kebelakangan ini aku sering lupa dengan tarikh, kadang-kadang hari apa pun aku turut terlupa hehehe symptom biasa kan bila hidup dah tukar 360 darjah hahaha

Minggu lepas dah set mind huhuhu ' besday abg long tak lama lagi la..' Ingat nak buat surprise sikit kat dia. Mula lah rindu kenangan zaman belajar dulu. Last semalam, dah jam 12 bila tarikh nak bertukar ke 20 Mac 2013 baru aku teringat... Ommo, I'm forgot something!!!!!!!!!!!! Abg Long!!!!!!!!!!!!!!!!

Huargh, rasa serba - salah menguasai diri... Terus call abg long.... 'Mianne, mianhamnida.... So sorry Abg Long.....' Nasib baik abg long faham.... huhuhu ' Takpe zah.... aku faham... biasa la bila dah busy dengan kerja..' Hahahahhaha Sangat bersyukur kerana ada abang long yang cukup memahami hehehehe

Just For You My Abg Long...

I'm sorry once again Abg Long..... Walaupun terlambat... Aku nak wish gik... Happy Birthday To You... Sweet 26 hahahaha percaya sik dah 26 tahun tok???? Jom la jumpa di Kuching lak... Kita celebrate birthday ko macam zaman belajar lok..... Boleh juak dengar ko koke hehehehe



Hahahaha sorry sik da present utk ko mcm selalu.... So terima pic lamak-lamak untuk mengingat kembali zaman kita lok..... Hope ko ingat saat - saat dolok... Thank Abg Long coz being my good friend and good oppa ..... Jangan lupa malam tok... Org dpt cl free dari celcom kan.... Leh story panjang-panjang hehehehe.... Jom kita refresh our memory ^_^











My Kancil say nya rindu ngan ko.... Lak da masa lepaking di Kuching ok... Aku plan mok datang Miri juak lak.... Sgt rindu dgn kenangan kita lok.... Happy Birthday gik skali abg long.... Miss you so much... Kim salam ngan auntie, uncle and adik2 ko.... Take Care and wish you good luck in your future... Dah da calon kakak ipar lak jangan lupak inform aku k hehehehe mmuahhahahahha ^_^ 

No comments:

Post a Comment