daebak ^_^

Saturday, November 2, 2013

Ole2 wajib kalau pergi KL

Assalammualaikum.. Anneyong.. Ahlan Wasahlan...

Lama aku menyepi.. Bukan kerana kes bawa diri atau merajuk hehehe al-maklum kekangan masa dek kerja yang melambak. Terasa 2 minggu lepas penyeksaan yang teramat. Berpindah di pejabat baru ingat dapat la berehat sekejap, tapi itu cuma mimpi semata-mata... mula-mula memang la rilex je kerja, lepas tu ambik... asyik kena push oleh boss.... Susah betul kerja jaga hutang negara ni hahahah nak buat macam mana dah itu kerja namanya. Nak tak nak kena buat juga!!

Lupakan dulu kerja buat sementara waktu... Lama sungguh tak berbelog... banyak n3 aku peram ni ahaaaa Hari tu adik aku semangat pergi Pahang semata-mata nak tengok secara live perlawanan bola separuh akhir antara Pahang dan Sarawak. Aku paw la ole2 kat dia... Sudah menjadi satu kewajipan buat orang-orang Sarawak kalau pergi ke KL mesti akan beli ole2 ini. Cuba teka??? hahaha

Benda wajib beli >>


Ini baru org kata stok makanan.... tak cukup lagi....


Rezeki untuk semua... share gak dgn rakan kat office... gila nak makan semua... kalau expired date sampai sebulan tak apa gak eheee.... dapat juga mengubat rindu orang kata... tak sampai lagi stok roti gardenia dan hi5 ni kat sarawak... sebab tu org2 swk pasti jadikan roti2 ni ole2 wajib hahaha

::: Frust gak bila sarawak kalah agregat je dengan Pahang. Apa-apa pun Sarawak tetap terbaik... kalah bermaruah... mungkin bukan rezeki untuk tahun ini... Cuba lagi tahun depan hope boleh mara hingga perlawanan akhir... Pasukan cap ayam tapi ibarat buaya yang mengganas... :::

No comments:

Post a Comment