daebak ^_^

Saturday, April 5, 2014

1st post in 2014 ~

Assalammualaikum.... Ahlan Wasahlan.... Anneyong....

Tetiba terasa nak update blog... buka blog automatik check nuffnang skali hehehe walaupun dh bertahun blog ni terbiar org kata da juga la hasilnya.... 

Post pertama untuk tahun 2014 huhuhu selama ni ada je buka blog tp xda idea nak tulis apa.... dh taip siap masuk dlm list pastu delete balik hehehe tadi singgah kat blog favourite... gelak suka hati.... baca pa yg dia tulis mmg boleh kasi hilang stress.... tapi sedih sbb blog dia yg 1 lg dh di buang kali...

Sekarang ni mcm2 berlaku.... plg meninggalkan kesan pada diri aku ialah kes MH370.... terkesan sgt2... kalau boleh nak duduk dpn tv je sbb nak tahu berita terkini.... siapa la kita utk menidakkan ketentuan Allah.... kita hanya mampu berdoa dan terus berdoa..... moga segalanya akan terjawab juga suatu hari nanti...

Life now?? Alhamdulillah, berjalan dgn lancar... sesekali dilanda badai itu perkara biasa.... percaya pada pencipta kita... redha! 

No comments:

Post a Comment