daebak ^_^

Monday, May 26, 2014

n3 kedua utk 2014 ♥

Assalammualaikum... Anneyong... Ahlan Wasahlan...


Niat tahun ni kononnya nak aktif kembali berbelog hahaha tapi nampaknya niat tu kena ditunda berkali2... Aishhhh, tahap kemalasan yg melampau.... Bukannya apa sebab tak dpt nak o9 guna my lappy dah sebab semua connecter broadband aku dh rosak.. Kesannya skrg o9 guna hp dan tab je.... Kiranya ni cubaan pertama update blog via tab.... lau menjadi pasni dh boleh aktif kembali...

Oh no, sekarang dh berada penghujung bulan Mei.... tak lama lagi bulan Jun dats mean dh nak masuk pertengahan tahun 2014. Alamak, tak lama lagi genab 27 tahun.... eheeeee andheyo!!!! -_-

24.5.2014 ~ genab setahun arwah ayah kembali ke rahmatullah.... mmg terasa lagi kehilangannya walaupun sdh setahun berlalu..... Apa2 pun life must go on!!!! redha dgn takdir Allah......

MY life now??? byk dugaan yg perlu aku tempuhi.... tp Alhamdulillah dapat juga aku tempuhi.... yakin dgn pertolongan Allah.... tetap kuat walaupun ada ketikanya terasa diri ini lemah... hehehe senyum dan kesabaran itu penawar yg sgt berkesan... Allah my passion ^_^


No comments:

Post a Comment