daebak ^_^

Tuesday, June 3, 2014

Update blog via android application~

Assalammualaikum.... Ahlan Wasahlan.... Anneyong....

Hewhew perasaan teruja tapi rasa macam kuno pulak aku ni eheeee..... tadi masa blogwalking terbaca satu n3 ni pasal android application untuk blog.... tertarik dan terus install.... Oh, begini rupanya.... yahooooo.... bertambah suka sebab pasni kerja untuk update blog bertambah mudah... Tiada lagi alasan susah nak update blog tanpa lappy kan eheeee

Paling best boleh upload gambar berbagai dgn cepat takyah susah2 tunggu loading macam sebelum ni... Tunggu loading tu la buat mood nak update blog jatuh merundum... Maklumlah line tenet aku ni bajet punya pakej.... RM30 je sebulan..... hewhew nampak sangat bajet di situ.....

Ok lah, nanti aku kumpul cerita2 merapu aku lagi....

1 comment: